RCfreaks.dk

Et bilforum for dansktalende RC freaks
Dato og tid er søn dec 16, 2018 7:37 am

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: lør aug 23, 2014 8:43 pm 
Grønskolling
Grønskolling
Brugeravatar

Tilmeldt: søn aug 21, 2011 10:44 am
Indlæg: 4
Min søns HPI FLUX Buggy Brushless er begyndt at "hakke" i det når den kører.. Dvs. den ligesom "går ud" på throttle og ikke reagerer i 1-2 sek hvorefter den kører fint igen. Er der nogle gode råd til hvad jeg kan gøre for at finde problemet? Eller skal den til en prof. reparatør (i så fald, hvor vil i anbefale i Kbh området?)
Jeg har ladet batterier helt op, resat programmet til default og Re-linket modtager og bil. Intet af det har hjulpet.

/Michael

_________________
- HPI FLUX Buggy - HPI Trophy Truggy -


Top
 Profil  
 
Indlæg: man aug 25, 2014 9:18 pm 
Nybegynder
Nybegynder

Tilmeldt: tirs nov 27, 2012 9:04 pm
Indlæg: 40
Geografisk sted: Færøerne
Det virker som du har gjort det du skal, men har du også skiftet battarier i senderen, samt programeret din esc på ny?


Top
 Profil  
 
Indlæg: man aug 25, 2014 9:27 pm 
Grønskolling
Grønskolling
Brugeravatar

Tilmeldt: søn aug 21, 2011 10:44 am
Indlæg: 4
Yes har også nulstillet ESC. Har bestilt nye LIPOs nu så må vi se. Batterier i sender er helt nye også..

M

_________________
- HPI FLUX Buggy - HPI Trophy Truggy -


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
cron
POWERED_BY
Danish translation & support by Olympus DK Team